|
Post by Calabrias on Jul 28, 2014 20:14:07 GMT
Tere, Nagu pealkiri ütleb siis kaebus pealiku SirSpeedo kohta. Kaebuse põhjus on selles, et ta kasutab enda õigusi ära ning lihtsalt ignoneerib, et mängida teiste "omasugustega". Ehk siis tulin serveri, dOn afkis ja kuna enne rääkisime skypes, et teeme ns ette ära mingi poe or sth nkn ilgelt asju chestides ja värki. Plugin korras saab tööle panna poe vanale alale. Kuna dOnil prott olemas (TweeTy pani) siis nägin, et SirSpeedo sees ja küsisin päris mitmeid kordi chatis "Kas protti saaks?" või no umbes sarnaselt. Ta lihtsalt ignoneeris ja ignoneeris, kaevasid chati järgi mingit tunnelit terve armeega ja ignoneeris edasi. Kuna ma tean, et teda kui ka CLAVIATUURICA ajab närvi kui nende alal siis jah tõesti läksin sinna ja seisin päris tükk aega seal ja lõpuks tuligi SirSpeedo küsimusega "Mis sa siin teed?". Tegin siis "(clap) nüüd siis vastad jah?" ja hakkas pihta see, "Kao ära siit maalt jms". Küsisin protti ja ikka ei saand ta ei teind sellest algul JÄLLEGI välja. Lõpuks tuli dOn ja no siis jah hakkasime meelega seal mingi ehitama n.ö "müüri", et veel rohkem ragema ajama. Kuid jah lõpuks saimegi ta nii kaugele, et ta hakkas prottist juttu tegema ja kergelt mõnitama kuid protti ei saand nüüdseks sellepärast, et me oleme endasugused. Ehk siis tahaks ka teada missugused? Ning viimane piisk oli ajail 24 tundi ja mute Kindlasti ei usu, et see kõik juhtus aga jah some pics? 1. Pohh, et dOn tegi chestiruumi sellel ajal kui ta hoiatas. imgur.com/KJkiIVD2. Mitte kui miski ei aita. imgur.com/Df4pQy63. Protti soovib ala aga vot jah. imgur.com/RXRKqSX4. Pohh, et dOnil on ja ma ta protis aga tahaks nagu "poe" ala vms? imgur.com/zK7BNcr
|
|
|
Post by speedo on Jul 28, 2014 20:26:33 GMT
Ma ei kasuta õigusi ära. Ma panin teile jail 23h ja mute sellepärast et te ei kuulanud sõna. Enne jaili te ehitasite clavia ala ette müüri. Claviatuurica tahtis et te tema ala pealt lahkuksite aga te keeldusite ja jamasite ringi.
Ja dOn oli samal ajal Claviatuurica alal kui ma teda jalisin.
Palusime mitu korda et te lahkuksite aga te lihtsalt keeldusite ja mis mul üle jäi muidugi jailida.
|
|
|
Post by Claviatuurica on Jul 28, 2014 20:28:54 GMT
|
|
|
Post by Calabrias on Jul 28, 2014 21:15:02 GMT
Esiteks, lugege poisid KOGU tekst ära mis kirjutasin. Tungivalt palun, et loeksite KOGU (Absull KÕIK) teksti ära. Selge sõnaga kirjutasin, et tahtsin protti vot siia: 3. Protti soovib ala aga vot jah. imgur.com/RXRKqSX Ma olin sinu ala kõrval ja kohe tahan vot sinna protti? Ja nagu tekstis juba EELNEVALT kirjutasin siis ehitasin müüri, et speedo ükskord kurat vastaks ja tuleks paneks protti. Kuna te teksti ei mõista lugeda Eesti keeles siis jah sooviks ainult SpYro või siis TweeTy juttu kuulda. Aa see ka veel unustasin lisamata, et nagu protti ma ei ole siiamaani saanund Ning tõesti nagu nägid CLAVIATUURICA siis me lahkusime, telesime ennast sinna kohta kus protti tahtsime, küsisime protti ja siis tuli mõnituste laine "Ei pane sinusugustele.", "tõmmake nahhuj siit.". Pohh, et ootasime 2-3 minuti seal kus tahtsime protti ja siis tulime tagasi. Plaan oli mitte lõpetada enne kui ükskord saab protti ja nagu piltidelt näha siis kasutasime isegi sõna "palun" mitte KOHESELT (rõhutan sõna koheselt) ei kargand kõri kallale ja sõimama näkku. NB! LUGEGE TEKSTI!!!!!!
|
|
|
Post by speedo on Jul 28, 2014 21:32:30 GMT
Sa ehitasid müüri ennem proti küsimist. Me kasutasime sama mood sõna palun aga teie nii kui nii ei kuulanud
|
|
|
Post by Calabrias on Jul 28, 2014 21:39:09 GMT
Issand... issand... miks sa teksti ei loe? Ära vasta Õigus, sa ei vaata teksti nii et vahet pole. Ootan aind TweeTy ja SpYro vastust. Kuna tean SpYro või noh minu jaoks kotkas Üsna pikalt, oma CS ajast siis teadagi tahan, et serveriga läheks hästi kuid plja jah nõnda see just ei liigu selles suunas.
|
|
|
Post by Claviatuurica on Jul 28, 2014 21:42:44 GMT
Sa calabria tood just välja selle osa kus meie oleme pahad ja sina supermängija! Jah, ka mina oleks võinud protti küsida, ära telporteeruda ja siis teinud näo, et oi näe küsisin mujale.. Austa teist mängijat siis austavad nemad sind ja ära mängi süütukest...
|
|
|
Post by Claviatuurica on Jul 28, 2014 21:46:04 GMT
Sa ise norid just seda vihavaenu mängijate vahele.. Mul ei ole sinu ega ka doni vastu mitte midagi. eraldi mängides ei sega te mind ja mina teid ja rahu maapeal. Aga nii kui koos olete siis käite nimelt norimas.. ma ei tea kas siis igavusest või millegist muust tingituna.. Kui teil on igav siis tehke midagi mitte ärge segage teisi kes soovivad mängida. jah ka mina tahan, et serveril läheks hästi ja kõik liiguks selles suunas aga tõesti. Kuskilt jookseb piir!
|
|
|
Post by Calabrias on Jul 28, 2014 21:58:50 GMT
Teha on meil palju aga on võimalik teha midagi kui mõni siin spammib chatis oh, 4000 blocki aind veel. Ma spammisin chatis, et kas saaks protti ja tema ignoneerib, mis tegema siis pidin? Ehitama endale sinna kenakese kohakese, dia blockid, emeraldid jms asjad platsi laduma, et keegi saaks võtta neid kuna pole protti. Kui tal pole aega ja tahab nii väga mängida nagu näha siis pole adminstratiiv talle õige koht. Üldsegi imestasin kuidas ta teab neid protti panemis CMDe kuna enda GMiga ehitatud majale pani pea 10 minuti protti ja siis alles reageeris teiste kutsungitele. Piir jookseb kuid kui sa ehitad mingite tüüpide ma ei tea maaalust pommi varjendi creeperite (näide ns) jaoks siis miks oled sa adminstratiivis?
|
|
|
Post by Claviatuurica on Jul 28, 2014 22:07:13 GMT
Selle teema koha pealt mina kaasa ei räägi. Resideerub minu maal, las siis olla. Aga jäta mind sellest kõigest välja. Ja kui ma ütlen ilusti, et ole hea lahku. Siis võiksid seda teha. Mina ei roni ju teie maale ja ei sega teie mängimist. Tõesti ma tahan lihtsalt olla ja mängida. Häiriv on, et sa lihtsalt teleporteerud minu alale ja siis liigud seal ringi. Mul ei ole sinu vstu mitte midagi. Ole viisakas ja kustuta see "home" ka ära mis minu majja seatud. Tahad tulla vaatama mis ma teen siis küsi enne. Need ei ole "reeglid" mis ma välja mõtlesin vaid lihtne palve. Ja selle müüri võiks ka maha võtta(kui sa seda teinud pole). Jah tahtsid, ehk sellega tähelepanu aga tõesti, see ei ole vajalik. Olge teie oma mapinurgas, meie oleme oma. Kui tahad temaga kitkuda siis tehke seda muudmoodi. Ja ütle D0nile, et ta ei lükkaks minu kassi/kasse enam tulle.
|
|
|
Post by Claviatuurica on Jul 28, 2014 22:10:04 GMT
Muide see 4000 blokki polnud spam. See käis vaid korra chatist läbi...
|
|
|
Post by sTark.Q on Jul 29, 2014 10:55:14 GMT
Oh teid inimesi. Ma saan aru, et te tahate serverile ainult kõike ja paremat, aga miks peab, siis siukest paska tegema? Ma loodan, et te saate ise aru, et see teeb mulle kui ka TweeTyle raskeks. Me peame siin serverit üleval ja tahame, et oleks inimestel hea mängida, mitte et ma pean siin nüüd teie käitumist parandama. Võtke aru pähe. Ise olete suured inimesed ja on vaja sellist ****A teha?
|
|
don
Uus liige
|
Post by don on Jul 29, 2014 14:13:12 GMT
Ehk 24 tundi jail oli õigustatud? (clap). Edu teile!
|
|
|
Post by speedo on Jul 29, 2014 14:28:41 GMT
Jah oli ja kui teie nimodi edasi jätkate saate rohkem jail
|
|
don
Uus liige
|
Post by don on Jul 29, 2014 16:18:10 GMT
Reeglites nagu polnud, et teiste alal ei tohi olla? Aga lon üle igaksjuhuks.
|
|